1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (118 votes, average: 1,52 out of 5)
Loading...

Forskolin – Мнения, Ефекти, Състав – Хапчета за отслабване

Forskolin - Мнения, Ефекти, Състав - Хапчета за отслабване

Ако сте уморен от собственото си отражение в огледалото. Ако мечтаете мъжете най-накрая да ви гледат с възхищение. Ако искате да промените живота си към по-добро, или просто ако искате да се чувствате добре в тялото си – не забравяйте да прочетете тази статия. За тези, които се борят за мечтите си да бъдат с тяло на модел, то има още един продукт на пазара. Това е Forskolin. Производителят обещава здравословно и впечатляващо отслабване благодарение на хапчетата, съдържащи в състава си едно прекрасно растение от Индия. Да видим дали Forskolin наистина може да направи чудеса. Подготвили сме някаква информация за продукта – неговия състав, обещаните ефекти, и потребителските мнения.

Forskolin – Състав

Както казах по-горе, производителят споменава една основна съставка – Forskolin. Това е екстракт от индийска коприва, използвана в природната медицина в Индия в продължение на години. Очевидно, индийската коприва съдържа активни съставки, които имат положителен ефект върху сърцето, възпалението на пикочния мехур и раForskolin - Мнения, Ефекти, Състав - Хапчета за отслабванезбира се, загубата на тегло. Екстрактът от индийска коприва спомага чревната перисталтика, намаляването на глада и изгарянето на мазнините от тялото ни.


Тайната рецепта използвана от моделите! Отървете се от излишното тегло и изглеждайте променени…


Forskolin – Ефекти

Forskolin - Мнения, Ефекти, Състав - Хапчета за отслабванеИзползването на Forskolin, според производителя, е в състояние да доведе до следните ефекти:
Стягане на цялото тяло,
Укрепване на косата,
Подобряване на цвета на кожата,
Загуба на тегло – 4-6kg в един много кратък период от време, без йо-йо ефект.
Времето на загуба на тегло е неуточнено, което е озадачаващо.

Forskolin – Мнения

Forskolin - Мнения, Ефекти, Състав - Хапчета за отслабванеЖените постигат различни резултати, най-често в диапазона от 2-3 кг. Имаше и хора, които не са наблюдавали някаква разлика, но признаваме, че той не се е използвал с никаква допълнителна диета и физически упражнения. Продуктът трябва да работи дори и ако не променяме начина си на живот. Както се вижда от мненията на хората, които използват Forskolin, не може да сте убедени, че с избора на този продукт вие ще успеете да отслабнете. Уважаеми читатели, изборът е Ваш.

13 мисли за “Forskolin – Мнения, Ефекти, Състав – Хапчета за отслабване

  1. За мен две опаковки (и поръчах 3), загуба на тегло от 3.5 кг. Мислех, че ще отслабна повече, но все е нещо.

  2. Аз ползвам Forskolin от един месец и теглото намаля с два килограма. Аз не знам дали това са таблетки, които действат, или дали е защото имам повече физическа активност през този период.

  3. 16 дни след започване и съм по-лек с около два килограма. Мисля, че това е един добър ефект. Ще видим какво ще се случи по-нататък

  4. Forskolin се използва като хранителна добавка към упражненията. За месец свалих тегло от шест килограма. Но тичах, тренирах (физическа активност 6 пъти седмично), редовно хранене (4) и отслабване.

  5. Forskolin купих за мъжа ми. Ефектът беше посредствените -3 кг след първия пакет. Въпреки, че аз не знам дали той вземаше хапчета редовно.

  6. Приемайки тези таблетки трябва ли да се тренира или прилага подходящата диета за отслабване?

  7. Намерих Forskolin преди един и половина месеца. Вземах продукта всеки ден, и загубих 4 кг до сега.

  8. От това, което виждам в интернет, становища по Forskolin се различават. Някой използвал ли го е? Има ли някакви ефекти?

  9. Аз съм го използвал и съм много разочарован. Толкова много положителни отзиви в интернет, колкото последиците от форсколин са слаби. Аз не го препоръчвам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *