1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (26 votes, average: 2,78 out of 5)
Loading...

Fungalor – какво представялва? Действие, състав, цена, aukro

FungalorTOP

Fungalоr е антимикотичен препарат без рецепта. Той се използва за лечение на гъбични инфекции, възстановяване на нокътната плочка, потискане на възпалителните процеси. Може да се използва и за профилактични цели. Нека да проверим какво представлява. Как работи? Каква е цената? Получете обратна връзка.

Гъбичните инфекции са грозен проблем. Микозата може да се хване отвсякъде. Това е инфекциозно заболяване, причинено от патогенни гъби, най-често от вида Candida. Микозата по кожата и ноктите са най-честите форми на заболяването.

Fungalor – Какво представлява? Действие

Fungalor е противогъбичен препарат. Неговата задача е да елиминира симптомите и причините за микозата. Офертата показва, че лекарството третира микозата независимо от нейния етап. Според производителя продуктът е предназначен:

 • да лекува гъбична инфекция,
 • да възстановите структурата на нокътната плоча,
 • потиска развитието на възпалителни процеси.

Продуктът трябва да проникне в дълбоките слоеве на кожата и да елиминира източника на гъбична инфекция. Кремът може да се използва в случай на агресивна гъбична инфекция, както и за профилактични цели. Както подчертава производителят, не съществуват противопоказания за употребата на продукта. В допълнение, употребата на агента няма странични ефекти. Според офертата, той може да се използва у дома.

Fungalor – състав

Производителят гарантира, че препаратът съдържа активни съставки с противогъбично действие. Основните компоненти са:

 • Климбазол – трябва да потиска растежа на гъбичките, да облекчи сърбежа. Предполага се, че той унищожава гъбичните клетки и блокира развитието на нови възпаления,
 • Фарнезол – трябва да затвори потните жлези, да потисне растежа на бактериите. В допълнение трябва да има антисептично действие и да даде на краката цветен свеж аромат,
 • Витамин Е – той трябва да омекоти кожата и да премахне лющенето й,
 • Етерично масло – трябва да предизвика комфортно усещане за охлаждане, да придаде на краката приятна миризма,
 • Метилпарабен – да има силен антисептичен ефект и се бори с дразнението,
 • Ланолин – прониква в дълбоките слоеве на кожата, трябва да омекоти и овлажни.

Fungalor – ефекти от приложението

Производителят гарантира, че употребата на препарата ще допринесе за:

 • облекчаване на сърбежа на краката,
 • намаляване на лющенето на кожата на краката,
 • реконструкция на заразените места,
 • предотвратяване на повтарянето на микозата,
 • намаляване на прекомерното изпотяване на краката,
 • омекотяване на кожата.

Fungalor – начин на употреба?

Продуктът трябва да се нанася върху суха и измита кожа. Производителят препоръчва кремът да се търка между пръстите на краката, по стъпалата и около ноктите. Кремът трябва да се втрива до пълна абсорбция. Той е предназначен за ежедневна употреба. Производителят препоръчва използването на нощен крем. Офертата показва, че първите ефекти трябва да бъдат забележими след 10 дни употреба.

fungalor-mnenia

Fungalor – цена, aukro

Продуктът е на разположение на уебсайта на производителя. Тя не се предлага в дрогерии или на Aukro аукционни уебсайтове. Ако решите да го купите, препоръчваме да го закупите директно от уеб сайта на производителя. Текущата цена (към февруари 2018 г.) е 58 лева (намаление от 117 лева).

Fungalor – отзиви

Противогъбичните препарати без рецепта са популярни. Много потребители дискретността на доставката и леснат употреба. Ето някои отзиви:

Анна, 34: Обичам да ходя на басейн. Но след известно време забелязах, че краката ми започнаха да се белят. Ноктите ми станаха сиви и имах сърбеж. Оказа се, че бях хванал гъбички. Започнах да търся лекарства без рецепта в интернет. Натъкнах се на Fungalor. Следвах препоръките на производителя и … Забелязах минимално подобрение. Краката ми се люспят по-малко и миришат добре. Все пак това не е достатъчно, за да препоръчам този продукт на всички.

Велизар, 40: Парене, сърбеж и лющеща се кожа. След няколко посещения в сауната почти съм сигурен, че това е микоза. Симптомите го показват. Не исках да се консултирам с специалисти и реших да потърся нещо сам. В интернет забелязах офертата на Fungalor. Реших, че ще опитам. Използвах го конкретно за един месец. За съжаление, не забелязах задоволителни резултати. Сърбежът не спря, нокътната плоча не се възстанови, но се отървах от беленето на кожата.

Fungalor – мнение на редакторите

Fungalor mneniaМненията на потребителите говорят сами за себе си. Този продукт не е ефективен противогъбичен агент. Според някои отзиви, той облекчава някои от симптомите на трихофитията, но не елиминира причината. Продуктът не отговарят напълно на обещанията и гаранциите на производителя. Поради тази причина не препоръчваме да използвате продукта. Окончателното решение обаче принадлежи на вас.

Ползвалили сте този крем?Дали ще ви помогне да се справите с гъбичните инфекции? Каним ви да споделите вашите мнения в коментарите.

 


Вижте също:

Серумът от охлюви ще ни подмлади ли?

Fresh Fingers – Погрижете се за здравето на краката си

Как да овладеем език по наш избор за 14 дни?

4 мисли за “Fungalor – какво представялва? Действие, състав, цена, aukro

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *