1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (87 votes, average: 4,78 out of 5)
Loading...

Fusion FuelSaver – спестява гориво и бюджет. Разберете повече

Fusion FuelSaver TOP

На пазара съществуват устройства, който намаляват изгарянето на колата. Един от тях е Fusion FuelSaver. Наистина ли спестява горивоИ ако е така, колко гориво може да се спести на месец? Проверете какво казват потребителите. Научете за ефектите на устройството, мненията за него и цената му.

Всички хора, които карат коли, знаят, че те генерират разходи. Това е бездънна „кутия за пари“, която непрекъснато генерира нова нужда от пари. Разходите за поддръжка са едно нещо на ръка. Но разходите за гориво са много по-големи. За щастие сумите, които харчим за бензин, дизел и пропан-бутан всеки месец са горе-долу предвидими, и това, което е по-важно, е, че могат да бъдат ограничени.

На пазара съществуват специални устройства за намаляване консумацията на гориво. Едно от тях е магнетизаторът за гориво Fusion FuelSaver. Как действа и наистина ли работи? Начин на употреба? Когато го използваме наистина ли имаме шанд да ограничим потреблението на гориво?

Fusion FuelSaver – инструкции, инсталиранеРаботи ли на дизел?

Производителят декларира, че инсталирането на Fusion FuelSaver не изисква никакви специални умения. Най-важното е да не сбъркате при избора на тръбите (трябва да е горивната тръба).

Fuel Saver - FusionFuelРъководството за инсталиране на Fusion FuelSaver изглежда ето така:

 1. Отворете капака, намерете маркуча за гориво и изберете мястото, където искате да инсталирате устройството.
 2. Затегнете устройството в избраното място на тръбата за гориво. Кабелът трябва да бъде между две части на устройството.
 3. За по-голяма стабилност използвайте пластмасовата джанта, прикрепена към устройството. Джантата трябва да преминава през отвора в главния канал на устройството. Тя трябва да бъде затегнатa и след затягане – ако е необходимо – да се отреже останалата, ненужна част от пластмасовия ръб.

Това е всичко – ако сте преминали през всички стъпки, устройството е инсталирано успешно. Прозводителят гарантира, че Fusion FuelSaver работи дори и когато колата ви е на дизел.

Колко струва Fusion FuelSaver? Цена и къде да купите

Заслужава си да се отбележи, че ви се гарантира, че ще закупите оригинален, ефективен Fusion FuelSaver продукт от уебсайта на производителя. Чрез закупуване от търгове на Aukro вие се излагате на риск от получаване на фалшив продукт с неизвестен произход. Производителят предлага продукта само за продажба на официалния си уебсайт.

Какво ви дава Fusion FuelSaver? Ефекти от приложението спестяване на гориво

Производителят на Fusion FuelSaver гарантира, че употребата на магнетизатора ще ви помогне да спестите пари. По-малкото потребление на гориво директно означава и по-малки разходи.

Създателят на устройството гарантира

  • До 20% по-малка консумация на гориво
  • Увеличаване ефикасността на двигателя с до 5 HP
  • Намаляване на вредните емисии с до 40-50%

Горепосочените твърдения отразяват ли реалността?

Fusion FuelSaver – отзивиКолко можете да спестите от гориво?

Fusion FuelSaver е нов продукт, но наблюденията ни показват,че той вече си е спечелил група от доволни потребители, изказващи положителни мнения за него. За хората, които вече са ползвали устройството, то вече им е показало намалено потребление на гориво.


Продължителната липса на енергия и често срещаните заболявания са симптоми, че вероятно в организма Ви има паразити. Вижте ефективен начин да ги премахнете…


По-долу ще намерите мненията на хора, реално ползвали устройството (оригиналните прякори са запазени):

Теодор Д.: След инсталирането потреблението ми на гориво наистина спадна. Преди колата ми гореше 9 литра, а след инсталирането стана 7 литра (колата ми е Opel Signum, на дизел).

Антончо93: Имах своите съмнения, вероятно не бих си го купил сам, но ми го подариха като подарък, така че не съм харчил пари. Всъщност се оказа ,че колата ми наистина почна да гори по-малко. Ако не ми беше подарък, щях да си загубя шанса за доста спестявания (около 180 лева на месец).

Милен-ски: Препоръчвам го, защото ми позволи да спестя пари. С моето каране си спестявам по 90 лева на месец.

trip-fusion fuel saver

Как да спестите гориво? Fusion FuelSaver – мнението на редакторите

МненияМненията и коментарите на потребителите са, че инсталирането на Fusion намалява потреблението на горивокоето директно се превежда спестяване на пари. Някои хора дори са направили рекорд и са спестили по стотици левове на месец.  

Поради положителните отзиви, ние препоръчваме Fusion FuelSaver като ефективен начин за спестяване на пари и горивоАко искате да давате по-малко за бензин или газ, трябва сериозно да обмислите покупката на това устройство.

Спестявайте гориво ефективно, като същевременно защитавате околната среда. Кликнете и получете отстъпката!!

29 мисли за “Fusion FuelSaver – спестява гориво и бюджет. Разберете повече

 1. Мисля, че някой от работата ми ми е каза за това наскоро, ще попитам, защото ми е интересно дали действа наистина, може би е добър начин да намаля парите които давам за бензин

 2. Наскоро купих този продукт и трябва да ви кажа че бях скептично настроен, но го поставих в колата и наистина се справя добре (движа се по един и същи маршрут както винаги, без промяна в шофирането като време). Така че ако ме питате – действа.

  1. Можиш ли да кажеш нещо повече? Каква кола, консумация на гориво, път? Може би просто си карал по-малко и по-икономично?

   1. Тази кола е Auto Honda Civic 5d. 45 л, гори около 5/100, тъй като карам по 50 км на ден (пътувайки от малък град) плюс пазаруване, плюс това да закарам детето и други. Налага се да ходя до бензиностанцията на всеки три седмици, но сега карам колата от почти месец, без да съм я зареждал.

     1. не, просто трябва да го поставите на горивопровода. Много е лесно, ако имате проблеми просто попитайте вашия механик, не би трябвало да има проблем да ви помогне с това

 3. Имам доста стара кола и за всеки 100 км харчи около 10-12 литра бензин. След инсталирането видях разлика веднага, защото консумацията спадна до 6-7 литра. Наистина го препоръчвам, ако искате да спестите пари 😉

 4. мъжът ми винаги ми се караше за това, че харча много пари за бензин, защото пазарувам постоянно, сега благодарение на Fusion FuelSaver мога да си купувам ново портмоне всеки месец. XOXO

 5. Първо се колебаех, но реших да опитам и съм много доволен, защото купуването на тези два продукта ми се отплати за около седмица.

 6. Аз съм търговски представител и голяма част от заплатта ми отива за бензин. Сега съм супер впечатлен и сякаш имам втора заплата, точно така изглежда карането на кола с Fusion FuelSaver

 7. Първо имах смесени чувства към този продукт но един съсед го използва и ми го препоръча, така че го купих и да ви кажа – шокиран съм, 45% по-малко консумация на гориво, което е наистина много, препоръчвам го на всеки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *