1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (71 votes, average: 4,97 out of 5)
Loading...

Коя е мистериозната Ливирия? Научете историята на една гадателка,която да ви помогне да привлечете богатство към себе си.

Коя е мистериозната Ливирия? Научете историята на една гадателка,която да ви помогне да привлечете богатство към себе си.

Ливирия е гадателка, която също може и даразчита карти таро, и е популярна в България. Тя е уникален и мистериозен човек. Нейната история показва колко силно е влиянието на магиите и ритуалите и колко полезно в нашия живот знанието за ритуалните практики и тяхното значение за подобряване на просперитета, привличане на богатство, добър късмет и здраве.

Силата на магията винаги е очаровала Ливирия и тя я е направила основната си цел: да помага на другите – нуждаещите се хора, които са в тежко финансово положение. Благодарение на мистичното знание, езотеричният офис на Ливирия се посещава от хора от цяла Полша. Често магическите умения и знанията за ритуалните практики са спасили клиентите си от сериозни финансови проблеми. Няма съмнение, че Ливирия не е само загадъчна личност – гадателката не обича да говори за себе си, но е открит човек, който може да слуша другите и е склонна да споделя мистичните си познания.

Ливириягадателак на карти таро, която знае как да привлече богатство, успех и просперитет

В едно от интервютата си Ливирия разкрива, че успехът и богатството могат да бъдат постигнати чрез познаване и практикуване на древен магически ритуал, който привлича добър късмет и просперитет. Познаването на тайнствения ритуал е помогнало на много хора да избягат от трудно, понякога дори от трагично финансово положение.  Anti-Jinx Ritual позволява на човек да се пребори бързо и да се отърве от лошия късмет. Ливирия подчертава, че това е защитен ритуал и той помага в кариерата. Дейността на Ливирия не може да бъде обяснена. Никой учен не може да обясни ефективността на ритуала Anti-Jinx Ritual.Коя е мистериозната Ливирия? Научете историята на една гадателка,която да ви помогне да привлечете богатство към себе си.

Ритуалът против кутсузи Anti-Jinx Ritual позволява да умножите богатството си мигновено.

Ливирия винаги е казвала, че ключът към успеха на ритуала е откритостта и наличието на Свещ С Обърнато Действие. Човек не се нуждае от специализирани познания, за да изпълни ритуала. Като единствена гадателка в Полша Ливирия познава тайната на ритуала за умножаване на богатството, който също така увеличава шансовете за победа в хазарта. Всичко зависи от енергийното поле на свещите, което буквално привлича пари. Пламъкът на свещта привлича пари. Свещта, направена от магически билки, прави ритуала магнит, който привлича пари и положителна енергия.

 Ливирия разкрива тайната на богатството, пазена 2500 години

В последното интервю на Ливирия за нас тя реши да разкрие тайната на ритуала. Най-невероятен е фактът, че свещта привлича пари. Постоянното привличане на пари е резултат от изгарянето на свещта ежедневно. Гадателката разкрива, че ритуалът Anti-Jinx Ritual има защитни свойства и защитава богатството.

Нейните познания и запознатост с магическите практики са помогнали на много хора. Ливирия често е гост на различни видове езотерични форуми и пара-психологически панели. Многогодишният й опит в ритуалното решаване на проблемите на хората показва, че магията може да помогне на човек – да промени финансовото си положение и да си гарантира мир в живота си.

!! Каним ви да научите повече за ритуала Anti-Jinx, който гарантира финансовото благоденствие, както и добър късмет в личния живот. Възползвайте се от знанията на Ливирия и ѝ помогнете тя да помогне на вас!!

22 мисли за “Коя е мистериозната Ливирия? Научете историята на една гадателка,която да ви помогне да привлечете богатство към себе си.

 1. Много добра жена, може да изглежда малко натрапчива, но това е защото иска да помогне, всичко, което ми е останало е да я препоръчам и да ви кажа да не се страхувате, защото тя знае какво прави

 2. Бях малко уплашен и се чувствах някак странно да отида там … аз, мъжът, което винаги се смее на такива неща … но накрая знам, че си заслужава!

 3. Зная тази дама отдавна. Тя винаги ми дава добри съвети. Сега виждам, че е решила да сподели знанията си с другите.

 4. Тодор – Никога не съм я срещал лично, но все още я обичам за промените, които се случиха в живота ми!

 5. Никога не съм ходила на работа, защото малко се притеснявах. Изглежда няма причина, обаче. Тази хубава жена реши проблемите ми!

 6. Страхотно. Най-добрата врачка, която съм посещавал. Сега вече не се боря с липсата на пари.

 7. Много позитивна жена, всеки, който я е срещал, знае колко приятно е да се спазват съветите ѝ. На тези, които никога не са имали възможността да се срещнат с нея или да я слушат, имам да кажа нещо. Потърсете я в Интернет, защото нейната помощ е подценявана и нейният Anti Jinx ритуал със свещ с обърнато действие може да направи чудеса!

 8. Преди бях скептичен към такива неща, но наистина има нещо в този ритуал. Преди имах проблеми в живота си и се обърнах към врачката за помощ, съдбата просто ме тласкаше към Ливирия. По време на сесията се почувствах някак странно,тя ми каза, че съм в опасност от нещо лошо. Тя използва бяла магия, за да създаде защита около мен и ми препоръча свещ с обратно действие. След като изляззох, почувствах някаква странна топлина, тази вечер около мен имаше опасна ситуация, но не ми се случи нищо лошо, минавах през един тунел и един гангстер се опита да ми открадне чантата, но буквално в същото време полицейска кола изскочи зад ъгъла и бандитът започна да бяга. Те започнаха да го търсят, но на мен нищо не ми се случи и оттогава изпълнявам ритуала и много хубави неща ми се случиха. Затова препоръчвам да опитате, дори и да не вярвате в това, помислете за това как всъщност нямате какво да губите.

 9. По време на срещата врачката изпълни ритуал и препоръча да използвам тази свещ, тя наистина работи! Това, което се случва сега, не може да бъд просто съвпадение.

 10. Винаги съм бил човек на науката (работя като зъболекар) и затова винаги съм се забавлявал с такива неща. Когато нещата започнаха да се объркват много зле в живота ми, не знаех какво да правя повече, тогава моя приятелка ми каза, че е използвала помощта на врачка и това ѝ е помогнало. Просто поклатих глава, какво, аз и някакви гадателки? Но нещата просто се влошаваха и знаех, че няма къде да се обърна за помощ и това ме държеше в напрежение. Накрая реших да попитам моята приятелка за гадателката,оказа се, че това е Ливирия, отидох там, тя извърши странни ритуали и ми каза да изгоря свещ с обратно действие. Аз го правих няколко дни и въпреки че не можех да повярвам, нещата в живота ми се подобриха. Бавно започвам да се възстановявам.

 11. Много професионална, свястна, прилична, право към целта, не е само да иска да ви вземе парите и да ви измами, след сесията ми даде съвети какво да правя след това (като тази свещ с обърнато действие) и досега нещата вървят много добре, определено я препоръчвам.

 12. Наскоро се натъкнах на гадателката, потвърждавам всичко, казано по-горе – тя е добра, професионална, любознателна, иска да помогне. Много положително впечатление ми направи и наистина помага.

 13. Свещта с обърнато действие наистина работи, просто трябва да бъдете добре информирани за това как да изпълнявате ритуала и стриктно да следвате инструкциите. Посетих Ливирия, тя ми каза подробно как да го направя, за да знам, че го правя правилно и то просто работи както трябва. Онези, които казват, че не работи – изпълнявате ритуала погрешно и това е причината.

 14. Отскоро в интернет има много неща написани за тази врачка и нейната свещ с обърнато действие (Anti-Jinx мисля, че се казваше), но има ли някой, който я е посетил лично и може да каже нещо повече? Вие знаете за мненията онлайн – те могат да кажат много неща…

 15. Да, аз се свързах с нея, чувствах се много хубаво след сесията, защото тя като цяло е хубав човек и определено искаше да ми помогне, препоръча ми и свещта с обърнато действие, засега всичко е наред и се чувствам все по-добре, а напоследък имах някои трудности, така че бих казал, че ще продължа напред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *