32 votes, average: 4,56 out of 532 votes, average: 4,56 out of 532 votes, average: 4,56 out of 532 votes, average: 4,56 out of 532 votes, average: 4,56 out of 5 (32 votes, average: 4,56 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

Харолд Линберг – Кой е той? Опознайте историята на отличния полиглот

Харолд Линберг - Кой е той? Опознайте историята на отличния полиглот

Харолд Линберг (Harold Linberg) е известен, блестящ лингвист, който владее 22 езика! Неговия широк езиков опит направи възможно създаването на иновативна платформа, използвана за преподаване на чужди езици. Платформата се нарича Ling Intelligence. Сигурно е, че усилията му са изплатени, и въпреки че методът едва наскоро се е утвърдил в Полша, той вече се радва на голям интерес. И това е повече от просто интерес, тъй като първите мнения и коментари от потребители, водят до заключението, че тази платформа наистина ще предизвика революция в областта на преподаването на чужди езици.

Харолд Линберг – създател на езиковата платформа Ling Intelligence

Мислейки напред във времето, Харолд Линберг създаде модерна мултимедийна платформа, която включва широка гама от мултимедийни флашкарти, даващи ви възможността да научите чужд език за 2 седмици! Всичко се получава в много достъпна форма, така че ученето с тази техника ще бъде много лесно и приятно. Вие няма да трябва да прекарвате много часове с книги, четене, и без да разбирате безкрайните текстови последователности. Мултимедийните флашкарти, създадени от Харолд Линберг, са конструирани по такъв начин, че ученето не е мъчение. С платформата Ling Intelligence, запаметяването на новите думи и изречения ще стане много по-лесно, и преди всичко, значително по-бързо. Само с флашкартите на Харолд ще бъдете в състояние да използвате на 100% потенциала си.

Повече за Ling Intelligence платформата, разработена от Харолд Линберг

Харолд Линберг - Кой е той? Опознайте историята на отличния полиглотПолската езикова версия на платформата е една от многото, които Харолд Линберг е разработил. В момента, можете да започнете да учите и следните езици:

 • Английски
 • Немски
 • Френски
 • Руски
 • Испански
 • Италиански
 • Норвежки
 • Шведски
 • Холандски

Само героят на нашата статия е в състояние да разработи модерна платформа, за да ви позволи да научите чужд език по-бързо, само за 2 седмици!

Флашкартите са мултимедийни карти, които можете да използвате на всяко устройство! Лаптоп, настолен компютър, таблет или смартфон – ако имате едно от тези устройства, можете да започнете курса! Тайният трик на материалите на Ling Intelligence е, че те изпращат две съобщения – думата достига лявото полукълбо, а придружаващия звук – дясното. Този начин на мозъка да работи е 5 пъти по-ефективен от обикновено.

Използвайте своя потенциал и знанията на Харолд Линберг – Използвайте платформата, разработена от него и научете език, с удоволствие, лесно и ефективно! Кликнете върху линка по-долу:

Благодарение на Ling Intelligence можете да владеете чужд език на комуникативно ниво след две седмици! Кликнете и вижте как работи!    


Прочетете още:

Изучаване на чужди езици за 2 седмици – последната автоматична формула от Харолд Линберг (научете повече за историята на Линберг и Ling Intelligence)
Ling Fluent – Мнения, Преглед – Лео Андерс и неговия метод

18 мисли за “Харолд Линберг – Кой е той? Опознайте историята на отличния полиглот

 1. представяйки си, че говорите толкова много езици, бих искал и аз така, но помислете колко време ще трябва да прекарате с това

 2. Велик метод, аз се учих с него в продължение на около седмица и вярвам, че можете да научите език за 14 дни, може би малко по-дълго, досега наистина се справям страхотно. Аз научих малко немски, когато приключа, мисля, че ще опитам друг език ?

 3. Неговата езикова платформа е нещо чудесно. Мога да уча по всяко време и място. Благодаря Ви, господине!

 4. Благодарение на тази платформа и ученето получих повишението която желаех. Дължа моя успех особено на създателя на Ling Intelligence. Много благодаря!!

 5. Аз и семейството ми всички учим езици и с платформата Ling Intelligence това e фасулска работа. Всичко, което можем да кажем, е благодаря ви, че решихте да споделите знанията си с целия свят.

 6. Сред всички платформи, с които съм се занимавал, това определено е една от онези, които бих препоръчал

 7. Ученето с тази платформа е хубаво и гладко … препоръчвам я, защото какво друго мога да направя 🙂

 8. След като прочетох отзивите, които ме заинтересуваха от тази Ling Intelligence, опитах я и като цяло не съжалявам. Бързо се напредва.

 9. Харолд е създал платформа, която прави ученето на езици лесно и приятно за мен, а повярвайте ми- никога не съм бил добър в изучаването на езици …

 10. имаше период, когато не можах да говоря чужд език, сега децата ми завиждат на моя английски и френски език.

 11. благодарение на г-н Линберг срещнах страхотни хора по време на студентския обмен в Италия, преди не можех да говоря този език, сега мога да го говоря гладко, без български акцент.

 12. Не съм си мислел, че езици могат да се научат толкова бързо. Благодарение на него и на Ling Intelligence, сега мога свободно да общувам с клиентската поддръжка и с партньори на английски език

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *