1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (44 votes, average: 1,36 out of 5)
Loading...

Libramed – Мнения, Ефекти, Състав – Добавка за отслабване

Libramed - Мнения, Ефекти, Състав - Добавка за отслабване

Дали молекулярният комплекс на Libramed е в състояние да ви помогне да контролирате теглото си?
Все по-голям е проблема с наднорменото тегло и затлъстяването. Забелязано е, че в 21-ви век затлъстяването е третото световно заболяване. Това е доста ужасяваща перспектива. Не е изненадващо да видим колко трудно е да се намерят продукти, които нямат химикали в тях. Този проблем е съставен от много различни фактори, като ядене на преработени храни, липса на физическа активност, нередовни ястия, хранене в несвяст и стрес или дори замърсяване на въздуха. И така, какво трябва да правим, след като сме загубили контрол над нашето тяло? Има много съвети, но всеки, който има много допълнителни килограми, знае доста добре колко е трудно да се дисциплинира и да се грижи за тялото си. Само естетичният аспект, свързан с допълнителните килограми, няма значение колкото нашето здраве. Тялото, пълно с мазнини, не е точно предсказание за дълъг и здравословен живот. Така че, като се погрижим за правилното тегло, най-вече се грижим за нашето здраве. Компанията Aboca предлага свой собствен продукт – Libramed, чиято цел е да се контролира теглото. Заслужава ли си времето? Дава ли обещаните резултати? Прочетете статията за хапчетата Libramed и научете техните съставки, начина, по който те работят и мнения на потребителите.

Libramed – Състав

Съставките на молекулярния комплекс Libramed от Aboca са:
– патентован комплекс от полизахаридни макромолекули (Policaptil Gel Retard®);
– портокалови, ябълкови и лимонови аромати.


Научете тайната на известен модел.
!!Вижте как тя загуби 12 кг за един месец!!


Libramed – Ефекти от употребата

Libramed помага да се контролира гликемичният пик след хранене – това забавя и намалява абсорбцията на мазнини и въглехидрати. Благодарение на комплекса на полизахаридни макромолекули, хапчетата Libramed създават лепкава гел в червата. С гела, произвеждан в червата, чрез по-ниска и по-бавна абсорбция на въглехидратите е по-лесно да се контролира гликемичният пик след хранене. Това е особено важно, тъй като намалява чувството на глад и сънливостта след хранене. Молекулярният комплекс също помага да се намали абсорбцията на мазнините, подобрява чревния проход и регулира консистенцията на изпражненията.

Libramed – Как да го използвате 

Хапчетата от Aboca трябва да се приемат, както следва:

  • възрастни и юноши на възраст над 12г – 3 хапчета преди основните две хранения
  • деца на възраст от 8 до 12г – 2 хапчета преди основните две хранения

Не се препоръчва за деца под 8-годишна възраст.

Хапчетата трябва да се изпият с пълна чаша вода. Не дъвчете. В случай на затруднено преглъщане, разтваряйте хапчетата в хладка вода или билков чай ​​(разбърквайте докато се разтвори напълно). Пийте веднага след разтварянето, преди да се превърне в гел.

Libramed – Мнения

Прегледът на резултатите от Libramed добавката се различават. Някои казват, че приемането на хапчетата, съчетано с придържане към балансирана диета и умерено физическо натоварване, кара теглото им да намалее. Имаше и коментари от хора, които не забелязват разлика, докато използват Libramed. Рецензентите са в съответствие с думите, че хапчетата са ги накарали да се чувстват по-малко гладни. Както виждаме, начинът на работа на този продукт варира според човека, който го използва. В този случай е трудно да се оцени колко е ефективен.

4 мисли за “Libramed – Мнения, Ефекти, Състав – Добавка за отслабване

  1. Таблетките предизвикат ли някакви странични ефекти? Чувал съм за тях малко негативно, но аз не знам дали това е просто слух или истина.

  2. Купих го днес, ще ви уведомя, ако работи и разбира се какъв е вкуса, защото просто ми е трудно да повярвам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *