1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (102 votes, average: 1,80 out of 5)
Loading...

Ling Fluent – Мнения, Преглед – Лео Андерс и неговия метод

Ling Fluent - Мнения, Преглед – Лео Андерс и неговия метод

В днешно време способността за общуване на чужди езици е много желателно умение. Работодателите в частност гледат благосклонно на потенциалните служители, ако те знаят повече от един чужд език. Някои от нас имат проблеми с комуникацията използвайки други езици освен родния си. Човек трябва да усъвършенства тези умения заради себе си. Пътуванията в чужбина ще доведат до поводи, за да впечатляване на другите с езикови умения. Има много методи за учене, вариращи от езикови училища, чрез индивидуални уроци, до онлайн курсове. Намирането на подходящ ефикасен метод си струва. Дали Ling Fluent – метод, измислен от Лео Андерс може да ви помогне да придобиете необходимите знания?

Лео Андерс – полиглот, създател на метода Ling Fluent

Ling Fluent - Мнения, Преглед – Лео Андерс и неговия методОт четенето на статията за Ling Fluent, научаваме, че Лео Андерс е многоезичен полиглот, който е усвоил 23 езика свободно. Уменията са наистина впечатляващи. Създаден от него, курсът продължава две седмици и е предназначен за ускоряване и подобряване на ученето на чужд език. Ние търсихме в интернет информация относно Лео Андерс, но статиите за неговата „гениалност” не са толкова позитивни. Ние призовавахме за мнения, защото всяка информация за неговия живот не е налична. Възможно ли е да измислен герой?


Добре известен блогър споделя тайната си от загуба на 10 кг само за един месец !!! Научете как тя постигна това!


Ling Fluent – каква е тайната?

Ling Fluent е метод за изучаване на чужди езици, който беше създаден от Лео Андерс. Обещанията, дадени от автора са много обширни. Благоприятно сравнение е направено между резултатите от двуседмичния курс и една година езиков курс в средно езиково училище. Лео Андерс ни уверява, че неговият метод активира области в мозъка ни, така че мозъкът трябва да работи 5x по-ефективно. От научна гледна точка, изглежда почти невъзможно.

Ling Fluent – Мнения

ПLing Fluent - Мнения, Преглед – Лео Андерс и неговия методрекарахме много време, за да прочетем внимателно коментарите на хора, които са се възползвали от Ling Fluent. Обратната връзка на Ling Fluent, който се появи в мрежата не е оптимистична. Има много случаи на хора, които наистина забелязват ефектите, но кривата на обучение не е толкова бърза, както е обещано. Тези, които са минали курса разбира се, не са напълно доволни от резултатите. Резултатите, отчетени от Лео Андерс не са толкова изненадващи. Съветваме ви да изразите собствените си мнения в секцията за коментари под статията.


Най-добрият метод за изучаване на чужди езици – Кликнете и се възползвайте от отстъпка в цената!!


Ling Fluent – Преглед

Становищата за Ling Fluent се различават значително. Всичко, което можем да направим е да съветваме внимателно да се обмисли дали Ling Fluent е най-добрият вариант, за научаване на език. Решението е Ваше, а ние ще се възпрем от коментар по този въпрос. Може би, би могло да бъде по-добре да се инвестира в курсове в езикови училища или да започнете учене самостоятелно с помощта на безплатни онлайн курсове.

15 мисли за “Ling Fluent – Мнения, Преглед – Лео Андерс и неговия метод

 1. Аз просто поръчах достъп до платформата, защото трябваше да науча основите на език, обаче бързо ще видим какво ще стане.

 2. Знам за различните методи на обучение, някои по-добри от другите, но използването на тази платформа го включвам към тези с по-малък успех.

 3. Аз съм силно недоволна от тази покупка … Този метод не е в състояние да ни научи на езика, за толкова кратко време …

 4. Знам за различните методи на обучение, някои по-добри от другите, но използването на тази платформа го включвам към тези с по-малък успех.

 5. Аз съм силно недоволна от тази покупка … Този метод не е в състояние да ни научи на езика, за толкова кратко време …

 6. Платформа като платформа, всичко зависи от желанието и способностите на учащия.

 7. Хората могат да се видят с просто око, време е да се научат че твърде краткото не действа …

 8. Чувал съм за тази платформа, тя не е подходяща за нищо … Само човек, който не знае езика изобщо може да разпознае прости фрази на първо място.

 9. Ling Fluent не е най-добрият начин да се научи език , наскоро е установена друга платформа, която е наистина добра, но аз не мога да си спомня името й … Така че оставете го.

 10. научих английски веднъж, исках да си припомня сега, и нека отбележа, че това е доста добър метод, но за някой, който никога не е учил, аз не знам дали ще ме удовлетвори

 11. също имах проблеми с получаването, защото някъде се изгуби поръчката ми, и трябваше да се обадя, да говоря, а едва днес те изпратиха и поръчаната преди почти една седмица пратка?

 12. купих за сина си, защото той е зле в училище с английския език, но все пак по някакъв начин оценките не виждам да са по-добре, за общо само един месец, може би само сварва с материала, ще се види, с течение на времето ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *