1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (No Ratings Yet)
Loading...

MuscleUp Patches – новаторски пластири за мускулен растеж? Действие, преглед, цена, магазини, ефекти и метод на използване

MuscleUp Patches Top

Как да изградим мускулна маса и да изваям тялото бързо? Много хора си задават този въпрос всеки ден. Един естествен метод за увеличаване на обиколките на тялото е силовото обучение и изтощителните часове, прекарани във фитнеса. Това ли е единственият начин? Както се оказва – не е задължително. На българския пазар е пристигнал чисто нов продукт в света на бодибилдинга – пачовете MuscleUp Patches, за които се казва, че използват непогрешимия акупунктурен метод и тригерни точки в тяхното действие. Проверете дали продуктът е на стойност закупуване. Прочетете статията по-долу и научете повече.

Как да изградим мускулна маса и да изваям тялото бързо? Много хора си задават този въпрос всеки ден. Един естествен метод за увеличаване на обиколка на тялото е обучението и източните часове, прекарани във фитнеса. Това ли е единственият начин? Както се оказва – не е задължително. На българския пазар е пристигнало чисто нов продукт от света на бодибилдинг – пачовете MuscleUp Patches, за които се казва, че не се използва акумулиращ метод и тригерни точки. Проверете дали продуктът е на стойност закупуване. Прочетете статията по-долу и научете повече

MuscleUp Patches – какво представлява и как действа?

упражнения в салонаПластирите MuscleUp са новаторски пластири за мускулен растеж. Продуктът се препоръчва както за мъже, така и за жени, независимо от възрастта. Техният състав включва тестостерон, карнозин и соматропин, поради което производителят подчертава, че той е естествена, безопасна за здравето формула. Друго предимство на производителя е фактът, че този метод кара тялото да започне да произвежда увеличено количество вещества, които допринасят за растежа на мускулната маса с течение на времето.

Според производителя всички резултати се очаква да бъдат ефективни и много ефективни и благодарение на използването на акупунктурни и тригерни точки. След правилно локализиране на точка и залепване на пластир върху него, съставките, които се съдържат в продукта, се абсорбират идеално в определени групи мускули.

Пластирите MuscleUp Patches трябва да работят автоматично, на три различни нива. Първо, те трябва да намалят мастната тъкан, на второ място, те трябва да дават повече енергия, дори до 70% повече и на трето място – автоматично изграждат мускули.

Според производителя можем да очакваме допълнителен килограм растеж на мускулната маса дори в рамките на един ден. Освен това, те трябва да намалят количеството на мазнините в тялото и да направят тялото по-бързо възстановено след физическо натоварване.

 

MuscleUp Patches – състав. От какво са направени пластирите?

Производителят уведомява с пълна увереност, че пластирите на MuscleUp Patches са сто процента ефективни, като същевременно са безопасни за здравето. Всичко това е благодарение на уникалната си формула, която включва три основни съставки с много широки свойства, които са:

 • Карнозин – има за цел ефективно да стимулира процеса на изграждане на мускулите, да увеличи техния обем и да повиши тяхната издръжливост, да даде повече сила, да неутрализира риска от увреждане на клетъчните мембрани;
 • Соматропин – е растежен хормон, който е отговорен за стимулиране на функционирането на мускулната тъкан. Той е предназначен да стимулира и контролира метаболитното действие, подпомага процеса на регенерация на мускулите, включително мазнини, протеини и въглехидрати, както и регулира минералния баланс;
 • Тестостерон – трябва да има положително въздействие върху синтеза на протеини, да повиши мъжествеността и силата.

Пластирите MuscleUp Patches се състоят от полиестер (80%), полиуретан (15%) и акрил (5%). Производителят твърди, че тези съставки имат хипоалергенни свойства и позволяват преминаване на въздуха и потта. Те не трябва да причиняват алергии или кожни раздразнения.

Предполага се, че пластирите са разтегливи, хипоалергенни и водоустойчиви, което означава, че те могат лесно да се придържат към повърхността на кожата и не трябва да оставят никакви следи, когато бъдат отстранени.

Листовката съдържа предупреждения, на които трябва да се обърне особено внимание.

 • Пластирът трябва да се отстрани веднага след като се забележи кожно дразнене.
 • Продуктът не може да се прилага върху раздразнени петна, открити рани или възпаления на кожата.
 • Препаратът трябва да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчеви лъчи.
 • В случай на съмнения производителят предлага консултация със специалист.

 

MuscleUp Patches – употреба и начин на ползване. Къде да ги залепите?

прескачане на въже, упражнение инструментПластирите MuscleUp Patches са много прости и лесни за използване, защото, както подчертава производителят – те са самозалепващи се.

Просто ги нанесете правилно върху адекватната точка на спусъка, но не забравяйте да почистите и изсушите кожата си първо. Това ще направи лепенките на лепенките по повърхността на кожата. При изваждане на продукта, от друга страна, издърпайте пластира с бърз и лек ход.
Брошурата включва подробно описание на начина на използване на пластирите на MuscleUp Patches. Тяхното действие се основава на принципа на акупунктурата, поради което те могат да бъдат поставени само на правилните точки на спусъка. В него се казва, че продуктът трябва да се използва цял месец. Инструкцията е включена по-долу:

 • 1ви-2ми ден: На първия ден трябва да се поставят два пластира в подклавните вдлъбнатини, симетрично от двете страни на гръдния кош.
 • 3ми-4ти ден: Предишните пластири трябва да бъдат отстранени и заменени с още две пресни, под гръдния кош, симетрично от двете страни на зърната.
 • 5ти-6ри ден: Старите пластири трябва да бъдат заменени с две нови, които трябва да се прилагат на нивото на пъпа, симетрично от двете му страни.
 • 7ти-8ти ден: T Предишните петна трябва да се заменят с още две, като ги залепят на предната част на бедрата, симетрично от двете им страни.
 • 9ти-10ти ден: Предишните резени трябва да бъдат заменени. Поставете още две в централните точки на раменете, симетрично от двете страни.

MuscleUp Patches – ефекти от употребата и странични ефекти

Според производителя, ефектите от използването на пластирите трябва вече да са видими след първия ден. Всеки, който реши да се подложи на лечение, може да получи дори 10 килограма чиста маса на месец. Мускулите трябва да растат по естествен и неинвазивен начин, без никаква вреда за тялото.
Според офертата, в правилната концентрация се казва, че ще:

 • Увеличите мускулната маса с 9 до 11 килограма;
 • Изваете коремни мускули (т.нар. плочки);
 • Се подпомогне процеса на намаляване на мастната тъкан;
 • Се подобрят трапецовидните мускули;
 • Се развият мускулите на краката и гърба;
 • Получите до 70% повече енергия;
 • Подобрите състоянието на организма си;
 • Увеличите силата и издръжливостта си;
 • Усетите положително въздействие върху привлекателността и по-доброто си благосъстояние.

Производителят подчертава, че когато използваме пластирите, не е нужно да се притесняваме за странични ефекти и че всъщност е точно обратното – те имат само свойства, благоприятстващи здравето – подобряват кръвообращението, добавят жизнени сили и укрепват тялото по време на тренировка и почивка.

MuscleUp Patches – Магазини и цена. OLX, аптеки

упражнение с muscleup patchesПластирите MuscleUp са напълно нови на пазара, поради което продуктът е достъпен само на официалния уебсайт на производителя. Други сайтове като OLX не разпространяват тези пачове и дори да намерите този продукт там, то определено е фалшив. Единственият надежден източник за закупуването му е уебсайтът на производителя.

Продуктът сам по себе си не е твърде евтин, но производителят обяснява, че това е защото е професионален, специализиран продукт и производствените му разходи са много скъпи. Все пак, производителят достига до нас и понякога дава намалени цени. Има дори пъти, когато продуктът е намален с 50%. Редовната цена на пластирите е 158 лв, но с отстъпка, продуктът може да бъде поръчан само за 79 лв. Това е много добра сделка, което прави добра идея да чакаме временни отстъпки.
Хората, които се интересуват от закупуването на MuscleUp Patches, трябва да попълнят кратък формуляр и след това да изпратят пари до предоставената банкова сметка. След като направите поръчка, доставка може да се очаква още два / три дни по-късно.

 

MuscleUp Patches – отзиви на потребители

MuscleUp Patches са нови на пазара, което означава, че броят на прегледите в интернет трябва да бъде малък. Бяхме изненадани, тъй като интернет е пълен с (най-вече) положителни коментари за този продукт. Малцина от тях са показани по-долу:

Стоян98: Моят личен треньор, който ми помагаше да вляза в перфектна форма от години, ми препоръчаше MuscleUp Patches. Продуктът изглеждаше доста странен, защото как носенето на пластир би трябвало да предизвика мускулен растеж? Все пак реших да опитам. Резултатите говорят сами за себе си – лепенките работят! Само след седмица, теглото ми се увеличи с 5 килограма. Това бяха 5 килограма чисти мускули! Не можех да повярвам. Освен това имах повече енергия, сила и сила на волята да се справя. Чувствах се мъжествен, както никога преди. Силно препоръчвам този продукт! Работи!


Бистра: Отидох във фитнеса от много години и упорито работя върху тялото си. Но за мен е трудно да развивам видими контури на мускулите на стомаха и ръката. Моят приятел ми препоръча нов продукт – лепенките на MuscleUp Patches. Отначало си помислих, че тези пачове са само за момчета. Както се оказа по-късно – те бяха и за жени! Съставките на лепенките бяха хубави за мен, тъй като намаляваха мастната ми тъкан и на негово място имаше няколко килограма чисти мускули. Не мога да видя достатъчно тялото си. Кълна се, този продукт е страхотно, аз го препоръчвам и на дамите!


Георги В. Тези петна са невероятни – мускулите просто растат като луди! Това всъщност не е изненадващо, тъй като те използват знанията за акупунктура, които никога не са пускали никого. Използвам този продукт едва наскоро, но вече знам, че със сигурност ще бъдем заедно дълго време. Много препоръчително!

MuscleUp Patches – струват ли си покупката? Нашето заключение

MuscleUp Patches са иновативен продукт, който е изцяло нов на полския пазар. Тази изненадваща формула, съчетана с акупунктура и тригерни точки, е хит както в света на културизма, така и сред обикновените хора, които искат да осигурят на тялото си привлекателен вид. Пластирите значително увеличават растежа на мускулната маса, намаляват излишната мазнина и дават сила, енергия и произвеждат големи количества тестостерон.

Като се има предвид описанието на производителя и коментарите на потребителите (които винаги са най-надеждният и точен източник на знания), ние можем лесно да препоръчаме този продукт и да насърчим нашите читатели да го тестват сами. Продуктът е безопасен, има естествени съставки, не е инвазивен и има само ползи. Какво друго може да поиска?

А какво ще кажете за вас, какво мислите за тези петна? Интересувате ли се от тях? Не можем да чакаме да видим вашите коментари, за които сме благодарни, както винаги!

ВНИМАНИЕ!
muscleup-patches-opakowanie2
Сега до 70% по-евтино!
Разпродажбата продължава до: 11:59 pm

Лепенките MuscleUp Patches са съвсем ново нещо в света на спорта! Те увеличават растежа на мускулната маса, използват акупунктурния метод и задействат точките на действие.

Един ден е един килограм мускулна маса! Само сложете лепенката на правилното място– много е лесно!

Не бъдете слаби, поръчайте днес MuscleUp Patches и се насладете на привлекателно, изваяно тяло!


Разпродажбата продължава до: 11:59 pm

оради изчерпване на стоката, разпродажбата е ограничена във времето

Специална разпродажба: 79 лв OТСТЪПКА + връщане на парите, ако не сте доволни от продукта

Получете отстъпка

10 мисли за “MuscleUp Patches – новаторски пластири за мускулен растеж? Действие, преглед, цена, магазини, ефекти и метод на използване

 1. Невероятно! Аз просто като цяло наистина харесвам вашата статия! Честен, ясен и разбираем! Това е, което ме накара да купувам този продукт. Работи чудесно за мен!

 2. взех тези петна за рождения си ден от моята приятелка… най-добрият подарък в света! Мускулите продължават да растат като луди!

 3. НИКОГА никога преди не съм намерил такъв продукт. Отначало не можех да повярвам в тези петна, но те работят, като нищо друго! : о

 4. за мен работи перфектно, поръчах го преди известно време и съм много впечатлен! по-добре от всички препарати и други добавки!

 5. MuscleUp Patches Най-добре е да се приложат според инструкциите, които са от 1-ви до 7-ми ден по две парчета по ключиците, след това по гръдния кош, след това около пъпа и в края на първото третиране, по бедрата. Надявам се, че това е помогнало

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *