1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (11 votes, average: 3,10 out of 5)
Loading...

Nikotin OFF – Действие, цена, aukro, мнения – Прави ли отказването от пушенето по-лесно?

nikotinOFF-TOP

Как да спрем пушенето? Много хора имат проблем с това. Според центровете по онкология половината от пушачите мислят за отказване. Много от тях са възпрепятствани от ефектите на отказването. Ползите от прекъсването са по-важни от възможните нежелани реакции. Как да спрем ефективно пушенето? Nikotin OFF ще ви помогне ли да се откажете от пушенето?

Nikotin OFF – Какво представляваКак действа?

NikotinOFF-mnenia1Nikotin OFF е продукт под формата на в капки, предназначен да улесни тютюнопушенето. Продуктът трябва да намали желанието за цигари и да облекчи психологическата зависимост. Препаратът е създаден да ви помогне да се отървете от желанието за пушене на цигари, докато пиете алкохол. Както производителят гарантира, препаратът има за цел да предотврати натрупването на тегло и да изчисти тютюневите токсини.

Според уверението на производителя продуктът позволява да се отървете от пристрастяването към тютюна по време на един цикъл на употреба. Препаратът трябва да елиминира желанието да палите цигари и да намали вредните ефекти от отказването от пушенето. Както се вижда от офертата, това е двуфазна програма за борба с тютюнопушенето без странични ефекти. В допълнение, продуктът регулира метаболизма и предпазва невроните от вредните ефекти на никотина. Съгласно предложението на производителя капките са предназначени също така да облекчат дразненето след прекратяване потреблението на никотин.

Nikotin OFF – състав и употреба

Производителят гарантира, че съставът на препарата е 100% естествен. Основните съставки са сапонини. Това са вещества от естествен произход, които помагат да се откажем от пушенето. Задачата на сапонините е да блокират рецепторите, които отговарят за задоволяването на тютюнопушенето. Препаратът включва както витамини, така и билкови екстракти.

Производителят препоръчва използването на капки съгласно следната формула:

  1. 30-40 капки трябва да се добавят към чаша с топла вода,
  2. Продуктът трябва да се приема 3 пъти дневно след хранене,
  3. Препаратът трябва да се използва за период от 30 дни.

Вижте още: Имате ли болки в стомаха, запек или диария? Вероятно в тялото Ви живеят паразити! Научете как да ги премахнете ефективно

Nikotin OFF –цена, aukro

Продуктът е на разположение на уебсайта на производителя. Чрез закупуването директно от него имате гаранция за оригиналността на продукта. Цената на продукта може да се различава в зависимост от актуалната валидна промоция.

Nikotin OFF – отзиви

Продуктите, които помагат на пушенето без странични ефекти, предизвикват много противоречия. Такъв е случаят и тук. Ето някои от тях:

Невена, 45: Пуших повече от десет години. Случвало ми се е да пуша няколко пакета на ден. Правя това, въпреки че съм наясно с отрицателните ефекти на никотина върху тялото ми. Зависимостта е по-силна. В интернет намерих офертата за Nikotin OFF. Реших да го пробвам. След 30-дневно лечение съм и …. Не виждам никакви ефекти. Може би пуша малко по-малко, но не успях да се отърва от пристрастяването. Трябва да потърся нещо по-силно.

Никола, 35: Имам сериозни здравословни проблеми. Има много какво да се желае по отношение на здравето ми. Знам, че това се дължи на цигарите. Моето новогодишно решение беше да откажа пушенето. Надявах се Nikotin OFF да ми позволи да се отърва от пристрастяването. Междувременно не забелязах нищо … Е, може би нe ми се иска да пуша толкова.

Вижте още: Иновативно устройство, което пести гориво и пари

Nikotin OFF – мнението на редакторите

NikotinOFF-mneniaТози продукт помага ли ви да откажете пушенето? Както става ясно от цитираните мнения, този продукт не е 100% ефективен. Това е показател за нас, че си заслужава да помислим сериозно за закупуването на този препарат. Има много по-ефективни препарати на пазара за ефективно отказване от тютюнопушенето.

Повечето потребители не са забелязали значителна промяна. Употребата на препарата не довежда до желаните ефекти. Въпреки че няколко потребители са забелязали намаляване на желанието за пушене на цигари, продуктът не отговаря на основните функции, гарантирани от производителя. Като редакционен персонал не се задължаваме да препоръчваме използването на този продукт.

Използвали ли сте Nikotin OFF? Помогнал ли ви е да откажете цигарите? Споделете мнения в коментарите.

4 мисли за “Nikotin OFF – Действие, цена, aukro, мнения – Прави ли отказването от пушенето по-лесно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *