1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...

Power Up – Действие, цена, aukro, мнения – Продукт за растеж на мускулите

Power Up TOP

Желанието за увеличаване на мускулната маса е една от основните мотиви на мъжете да се упражняват във фитнеса и да поддържат диетата си. Адекватното хранене и упражненията за сила са основата за изграждане на трайна маса от мускули. Какво, обаче, ако те не дават желаните резултати? Как да се изгради ефективно мускулна маса? Power Up е перфектната добавка за увеличаване на мускулния растеж.

Power Up – какво е това? Действие

Продуктът поддържа изграждането на мускулна маса. Предполага се, че подобрява общото състояние на тялото и ускорява липолизата, което води до превръщането на мазнините в енергия. Производителят гарантира, че благодарение на насищането на организма с витамини и микро и макро елементи, това влияе върху качеството на мускулите. Както производителят гарантира, това е безопасен и лесен за употреба продукт. Препаратът е предназначен за:

 • поддържане на растежа на мускулната маса,
 • подновяване на енергийните доставки
 • повишаване на ефективността и издръжливостта на тялото,
 • изграждане на пълна скулптура чрез изгаряне на мазнини.

Предполага се, че продуктът осигурява увеличаване на трайната мускулна маса през продължителни периоди без тренировки. Както се вижда от офертата, това е вещество, което лесно се асимилира от тялото. В допълнение, Power Up намалява тежестта върху храносмилателната система и да увеличава енергийните резерви, което повишава качеството на тренировките и ефектите.

Power Up – състав

Според производителя съставът на продукта е естествен и балансиран. Основните съставки на препарата включват:

  • какао – източник на протеини, повлиява мускулната регенерация и подобрява енергийния резерв на мускулната тъкан,
  • трици – съдържат здравословни протеини в състава си, осигуряват всички необходими аминокиселини за тялото,
  • Power Up - Действие, цена, aukro, мнения - Продукт за растеж на мускулитеелда – източник на въглехидрати и витамини. Предполага се, че тя ускоряват увеличаването на мускулната маса,
  • грах – източник на протеин, който е основният материал на мускулите,
  • кафяв ориз – богат на въглехидрати и протеини, ненаситени мазнини, витамини и минерали.

В състава на продукта се включват протеини- 30%, въглехидрати – 60%, и мазнини – 10%.

Power Up – цена, aukro

Продуктът е наличен за закупуване от уебсайта на производителя. Не препоръчваме да пазарувате на аукционните сайтове на Aukro. От октомври 2018 г. цената на препарата е 79 лева (разпродажба от 158 лева). Продуктът не се предлага в аптеките.

!! Най-добрият продукт за растежа на мускулната тъкан – проверете !!

Power Up – отзиви и цени

Хранителните добавки и развитието на мускулната маса са част от   спорна тема. Чували сме много мнения за ефектите от Power Up. Ето някои примери за начина на функциониране на хранителните вещества:

Радослав, 32: Изграждането на мускули е моята мечта. Мислех, че си заслужава да си купя добавки, които ще подпомогнат усилията ми. Вече пробвах много добавки с лоши резултати. Треньорът ми ми препоръча Power Up. Опитах го и не ми помогна много. Бях в състояние да се упражнявам по-дълго, но не забелязах никакво увеличение на мускулите.

Теодор, 22: Формата на тялото е от съществено значение. Използвам различни видове протеинови добавки, които действително увеличават ефективността. Реших да тествам Power Up. Имам впечатлението, че работи на 50 % при мен. От една страна ми помогна да запазя мускулната си маса, а от друга страна, не ускори възстановяването ми.

Power Up - Действие, цена, aukro, мнения - Продукт за растеж на мускулите

Power Up – мнение на редакторите

Това ефективен продукт ли е за развитието на мускулна маса? Според мненията, които сме получили, това не е 100% ефективен продукт. Повечето потребители наблягат на усилващия ефект, но не забелязват увеличение на мускулната си маса. Това означава, че продуктът не работи така като производителят гарантира. Като редактори ние не се наемаме да направим препоръка за този продукт като ефективно средство за увеличаване на мускулната маса. Има други продукти, разбира се, с по-висока ефективност и доказан ефект, които могат да бъдат закупени на пазара. Надяваме се, че статията ще ви помогне да вземете добро решение.

Използвали ли сте Power Up? Това работи ли за вас като средство за изграждане на мускулна маса? Каним ви да споделите вашите мнения в коментарите.

 

 

Вижте още:

Иновативно устройство, което пести гориво и пари

Можем ли да научим втори език в комуникативно отношение за две седмици?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *