1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (68 votes, average: 4,75 out of 5)
Loading...

Robert Henderson – Кой е той? Опознайте историята на отличния полиглот

learn-language-Robert Henderson

Robert Henderson е известен, блестящ лингвист, който владее 22 езика! Неговия широк езиков опит направи възможно създаването на иновативна платформа, използвана за преподаване на чужди езици. Платформата се нарича Speak Express. Сигурно е, че усилията му са изплатени, и въпреки че методът едва наскоро се е утвърдил в Полша, той вече се радва на голям интерес. И това е повече от просто интерес, тъй като първите мнения и коментари от потребители, водят до заключението, че тази платформа наистина ще предизвика революция в областта на преподаването на чужди езици.

Robert Henderson – създател на езиковата платформа Speak Express

Мислейки напред във времето, Robert Henderson създаде модерна мултимедийна платформа, която включва широка гама от мултимедийни флашкарти, даващи ви възможността да научите чужд език за 2 седмици! Всичко се получава в много достъпна форма, така че ученето с тази техника ще бъде много лесно и приятно. Вие няма да трябва да прекарвате много часове с книги, четене, и без да разбирате безкрайните текстови последователности. Мултимедийните флашкарти, създадени от Robert Henderson, са конструирани по такъв начин, че ученето не е мъчение. С платформата Speak Express, запаметяването на новите думи и изречения ще стане много по-лесно, и преди всичко, значително по-бързо. Само с флашкартите на Robert ще бъдете в състояние да използвате на 100% потенциала си.

Повече за Speak Express платформата, разработена от Robert Henderson

Robert Henderson - Кой е той? Опознайте историята на отличния полиглотПолската езикова версия на платформата е една от многото, които Robert Henderson е разработил. В момента, можете да започнете да учите и следните езици:

 • Английски
 • Немски
 • Френски
 • Руски
 • Испански
 • Италиански
 • Норвежки
 • Шведски
 • Холандски

Само героят на нашата статия е в състояние да разработи модерна платформа, за да ви позволи да научите чужд език по-бързо, само за 2 седмици!

Флашкартите са мултимедийни карти, които можете да използвате на всяко устройство! Лаптоп, настолен компютър, таблет или смартфон – ако имате едно от тези устройства, можете да започнете курса! Тайният трик на материалите на Speak Express е, че те изпращат две съобщения – думата достига лявото полукълбо, а придружаващия звук – дясното. Този начин на мозъка да работи е 5 пъти по-ефективен от обикновено.

Използвайте своя потенциал и знанията на Robert Henderson – Използвайте платформата, разработена от него и научете език, с удоволствие, лесно и ефективно! Кликнете върху линка по-долу:

Благодарение на Speak Express можете да владеете чужд език на комуникативно ниво след две седмици! Кликнете и вижте как работи!   


Прочетете още:

Изучаване на чужди езици за 2 седмици – последната автоматична формула от Robert Henderson (научете повече за историята на Henderson и Speak Express)
Ling Fluent – Мнения, Преглед – Лео Андерс и неговия метод

21 мисли за “Robert Henderson – Кой е той? Опознайте историята на отличния полиглот

 1. представяйки си, че говорите толкова много езици, бих искал и аз така, но помислете колко време ще трябва да прекарате с това

 2. Велик метод, аз се учих с него в продължение на около седмица и вярвам, че можете да научите език за 14 дни, може би малко по-дълго, досега наистина се справям страхотно. Аз научих малко немски, когато приключа, мисля, че ще опитам друг език ?

 3. Неговата езикова платформа е нещо чудесно. Мога да уча по всяко време и място. Благодаря Ви, господине!

 4. Благодарение на тази платформа и ученето получих повишението която желаех. Дължа моя успех особено на създателя на Speak Express. Много благодаря!!

 5. Аз и семейството ми всички учим езици и с платформата Speak Express това e фасулска работа. Всичко, което можем да кажем, е благодаря ви, че решихте да споделите знанията си с целия свят.

 6. Сред всички платформи, с които съм се занимавал, това определено е една от онези, които бих препоръчал

 7. Ученето с тази платформа е хубаво и гладко … препоръчвам я, защото какво друго мога да направя 🙂

 8. След като прочетох отзивите, които ме заинтересуваха от тази Speak Express, опитах я и като цяло не съжалявам. Бързо се напредва.

 9. Робърт е създал платформа, която прави ученето на езици лесно и приятно за мен, а повярвайте ми- никога не съм бил добър в изучаването на езици …

 10. г-н Робърт Хендерсън направи живота ми по-лесен, наистина. Страхотно е, че, че получих такъв шанс.

 11. имаше период, когато не можах да говоря чужд език, сега децата ми завиждат на моя английски и френски език.

 12. благодарение на г-н Henderson срещнах страхотни хора по време на студентския обмен в Италия, преди не можех да говоря този език, сега мога да го говоря гладко, без български акцент.

 13. Не съм си мислел, че езици могат да се научат толкова бързо. Благодарение на него и на Speak Express, сега мога свободно да общувам с клиентската поддръжка и с партньори на английски език

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *