1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (68 votes, average: 4,87 out of 5)
Loading...

Speak Express – Мнения, Описание, Eфекти – Изучаване на чужди езици

Ling Intelligence - Мнения, Описание, Eфекти - Изучаване на чужди езици

Бил ли сте някога спиран от чужденец на улицата, без да знаете какво да му кажете относно това, което той иска да знае? Били ли сте някога на почивка в чужбина и да не сте могли да си поръчате пица? Вие търсите добре платена работа, но тя изисква познания по чужд език? Много хора се сблъскват с подобни проблеми, но в края на краищата, те не са непреодолими. В днешно време, владеенето на чужд език е важен актив. Все повече и повече работодатели търсят хора, които знаят най-малко два чужди езика. Много по-вероятно е да бъдете повишен, ако имате широки езикови ресурси. Speak Express - Мнения, Описание, Eфекти - Изучаване на чужди езициЕзиковата бариера често пречи на хората да пътуват и опознават света. Много хора биха искали да владеят много чужди езици, но това е трудно. Какво става, ако обучението е лесно, но просто има лоши методи? Ние често си казваме, че ученето става по-трудно и по-трудно с напредването на възрастта. Сигурно има много извинения. Отказваме се от амбициите си твърде лесно. Наскоро двама човека: Иван Колев и Robert Henderson се изправят пред проблема и разработват ефективна мултимедийна платформа за изучаване на чужди езици, наречена Speak Express.

Това е метод, който позволява да се научи чужд език много по-бързо. В тази статия, ние ще се вгледаме внимателно в Speak Express. Създателите гарантират, че с този метод, вие сте в състояние да научите, за много кратко време: английски, немски, френски, японски или шведски. Какво представлява и какво е включено? Ние ще разкрием всичко в тази статия.

Speak Express – Описание

Speak Express е иновативен метод за автоматично изучаване на чужди езици, разработен от двама души. Първият е Иван Колев, преводач, учител, имащ дълъг 15 години опит в преподаването на чужди езици. През всичките тези години, той прилага различни видове методи за преподаване на своите клиенти. Заедно с Robert Henderson, те събират своите знания и опит и създават една успешна формула. Резултатът е създаването на Speak Express, който позволява много ефективно да се научи нов език в един много кратък период от време.

Как работи Speak Express?

Това е начина, по който изобретателите описват програма Speak Express:

 • Благодарение на много забележителен напредък, докато учите, Вие няма да се обезсърчите и да спрете изучаването. Фактът, че всеки ден Вие ще ставате по-добър, ще ви позволи да не прекъснете курса (по време на дълги курсове хората обикновено се обезсърчават). Благодарение на собствения си напредък всеки ден ще бъдете мотивирани за по-нататъшно обучение.
 • Speak Express - Мнения, Описание, Eфекти - Изучаване на чужди езициSpeak Express включва някои задачи, стимулиращи двете полукълба на мозъка, като по този начин създават около 15 пъти по-невронни мрежови връзки. Това прави запомнянето по-лесно, което увеличава ефективността на обучението. След известно време, ще спрете дори да осъзнавате колко бързо научавате нещата, без никакво усилие.
 • Вашият мозък ще работи пет пъти по-ефективно. Подобрява скоростта на паметта и стимулира ума Ви

Speak Express – Ефекти

Създателите на този метод са толкова уверени в ефективността му, че те дори предлагат гаранция за възстановяване на парите, ако не сте удовлетворени от резултатите. Това ви дава увереността, че е доказан и ефективен начин за изучаване на чужди езици. Курсът на Speak Express се очаква да предостави следните ефекти:

I. Научаване на един от споменатите по-горе езици за само 14 дни.
II. След още 14 дни, овладяването на езика на средно ниво.
III. Разширяване на професионална Ви квалификация и личностно развитие.
IV. Премахване на езиковата бариера, отваряне на възможността за пътуване и нови запознанства.

Speak Express - Мнения, Описание, Eфекти - Изучаване на чужди езици

Speak Express – Какво го откроява от другите методи за езиково обучение?

Speak Express е създаден от специалисти с дългогодишен опит в преподаването на езици и всички необходими познания. Благодарение на това, методът е прецизно адаптиран към нуждите на обикновените хора, които искат да научат чужд език бързо. Това не е платформа, като всяка друга, която можем да намерим в интернет, защото тука има адаптиране на курса към очакванията и уменията на учащия, което прави метода на преподаване на езици Speak Express толкова ефективен. Платформата ефективно стимулира областта на мозъка, която се грижи за запомнянето. Благодарение на това, не само ще научите език по-бързо, но той също така ще ви помогне да научите други нови неща за в бъдеще. Другите методи са остарели и не се адаптират към модерните времена, когато хората не разполагат с много време, а с този революционен метод ще научите нов език, бързо и това, което е важно, с удоволствие.

Speak Express – Колко струва? Къде да го купите?

Има много платформи и методи на пазара с много сходни, ако не и направо същите имена, така че е лесно да се сбърка и да се купи нещо, което няма да ви е от полза и ще бъде загуба на пари. Ето защо ние ви препоръчваме да го купите директно от уебсайта на производителя , който е винаги най-добрият и най-надеждният източник. Можете да бъдете сигурни, че сте поръчали на оригиналния Speak Express. Необходимо е също да се знае, че уебсайта на производителя често предоставя много различни отстъпки, чрез които ви се позволява да закупите Speak Express дори по-евтино!

Speak Express – Коментари от читатели

Получаваме все повече и повече коментари от хора, които са използвали Speak Express. Решихме да публикуваме някои от тях тук с разрешение на авторите:

Пенка, Белоградчик
Аз работя в международна компания за търговия и чаках промоция от дълго време. Единствената пречка по пътя към новата позиция беше моят несъществуващ английски. В света на бизнеса, днес това е задължително. Това беше Speak Express, който най-накрая ми помогна да науча езика ефективно. Това ми отне само 2 седмици, за да мога свободно да общувам на английски език! Вече не забравям новите думи, а от понеделник е първият ми ден на новата позиция !! 🙂

Даниел, Бяла Слатина
Благодарение на Speak Express мога да осъществя мечтите си за пътуване. Незнаението на езици винаги ме е ограничавало до голяма степен в пътуванията. Но откакто купих Speak Express научих не само един, а два езика! Трудно е да се повярва, тъй като обратно в училище винаги се борех с ученето и никога не съм бил в състояние да запомня. А сега? Сега английски и испански език са ми в уменията;)

Speak Express – Преглед на платформата

За да ви покажем непредубедени становища, потърсихме гласове и коментари от хора, завършили обучението или такива, които са в процес на курса. Все още няма много от тях, тъй като това е сравнително нов, иновативен метод, който е на пазара от скоро. Но се оказва, че формулата за автоматично езиково обучение Speak Express е изключително ефективна. Въпреки своята млада възраст той има много последователи. Становищата по него са почти единодушни и ясно казват, че дуото на Иван Колев и Robert Henderson създаде наистина ефективен метод. Хората, които имат проблем с изучаване на чужди езици, благодарение на този метод, лесно придобиват езикови умения. Добри отзиви получава и поради факта, че може да се използва навсякъде. Без да се напуска къщата, но също така и във влак, на автобусната спирка, тъй като е на разположение за всякакъв вид електронно устройство, като например: лаптоп, таблет, смартфон. Speak Express - Мнения, Описание, Eфекти - Изучаване на чужди езици

Обратната връзка относно Speak Express е предимно положителна, което говори за ефективността на метода. Този невероятно ефективен подход е помогнал на много хора да научат чужд език и по този начин да се отърват от езиковите бариери и ограничения. Ако трябва да научите нов език бързо, или предишните методи на обучение не са довели до желания успех, опитайте този. Виждайки толкова много положителни коментари, се свързахме с фирмата и договорихме специална оферта само за нашите читатели. Ако проявявате интерес и искате да научите повече и да поръчате Speak Express, кликнете върху линка по-долу.

Speak Express – Научете чужд език бързо

Кликнете и ще получите отстъпка!Прочетете още:

Историята на Robert Henderson. Как е създал система, която ви позволява да учите чужд език след 2 седмици?
Паразити – Какво са те? Симптоми и прочистване на тялото

31 мисли за “Speak Express – Мнения, Описание, Eфекти – Изучаване на чужди езици

 1. Кара те да искаш да извикаш Еврика. Използвах различни безплатни курсове, но те бяха безполезни или трудни за разбиране. Убедих се и реших да инвестирам в Speak Express. И нека ви кажа, че в сравнение с всички тези безплатни курсове това е различно! Знанието просто се влива в главата ви, всичко се обяснява добре, просто ви кара да искате да научите

 2. Поръчах курса вчера, получих го веднага след изплащане на парите. На пръв поглед наистина изглежда страхотно. Ще пиша обратно след две седмици, за да ви кажа какво се случва.

 3. Трябва да се обуча за изпита по английски език. В момента съм много зле, знам само основите :/ Надявам се, че speak Express ще ми помогне да се подготвя. Пожелайте ми късмет

 4. След само две седмици с този курс мога да говоря немски с приятели, които са се научили на този език от гимназията. Аз съм приятно изненадан и приятелите ми са впечатлени. Ако продължава така, скоро ще мога да говоря немски съвсем свободно?

 5. Най-накрая мога да науча английски. Винаги съм се борил с него, и с метода на Speak Express стана лесно. Моят гимназиален учител е изумен, защото обмислям да имам този език на моята матура. Препоръчва се на всички, които трудно учат езици.

 6. Никога не бих помислила, че може да се научи езика толкова бързо. Бях фокусирана всеки ден и използвах Speak Express и наистина мозъкът ми попиваше всичко като гъба ? След един месец бях изумена от моите знания: O и не съжалявам за покупката, аз мога да препоръчвам тази платформа на всички!

 7. накрая не съм си похарчила парите напразно, приятно се изненаданах колко лесно може да се научи английски. Винаги съм искала да отида в Лондон, но защото моят английски беше много зле, се страхувах, но това лято наистина тръгвам !!!

 8. Кое ниво трябва да избера? Защото се опитах да изучавам езика няколко пъти, знанията ми са много объркани и навсякъде. От една страна мога да използвам правилни фрази или красноречиви думи, но от друга се боря със създаването на прости изречения.

 9. Благодаря за вашите мнения, сега съм сигурен, че тази платформа наистина помага бързо, за разлика от другите.

 10. Много добре конструирана платформа. Добре измислена и добре проектирана. Наистина ми харесва да го използвам. Силно препоръчително.

 11. Купих този курс за моя приятел в началото на годината и виждам, че езикът му се подобрява с всеки ден. Проверих го от любопитство и започнах да се уча. Въпреки, че аз вече бях на нивото на напредналите, това също се оказа полезно за мен. Определено най-добрият курс, който някога съм виждала.

 12. Аз използвам тази платформа от около две седмици, а английският ми е все по-добре с всеки ден. Ще добавя, че започнах от дъното и вече мога да имам прости разговори. Тъкмо преминах в ниво за напреднали, ще Ви кажа за резултатите след месец.

 13. английският ми е ужасен Едва успях да си взема изпита. Сега в колежа реших да направя нещо по въпроса и аз взех speak express. За сега съм в началото защото го използвам от една седмица, но е повече от добре. Имам чувството, че с този курс матурата по английски език не би била трудна 😉

 14. Страхотно! Вече познавам основите за по-малко от две седмици, преди това използвах различна езикова платформа, но не беше много интуитивна. Speak Express работи чудесно в моя случай.

 15. Опитвах се да науча с три различни платформи и това е най-добрата, Quick Speak не може да се сравняват с нея, и между другото е ужасна въпреки цялата реклама …

 16. Някои хора са наистина глупави или слепи …; P има връзка в края на статията. Моля ви се!

 17. Мислех, че не мога да науча език толкова бързо, но съдейки по рецензиите, виждам, че не е невъзможно …

 18. Страхувах се да пътувам, защото мислех, че няма да разбера никого. Като подарък от родителите ми имах достъп до платформата Speak Express. Оказа се, че е невероятен подарък. Скоро ще пътувам до Париж и няма да се притеснявам за комуникацията

 19. Ученето е по-хубаво от нормалното и много по-ефективно. Аз наистина го препоръчвам.

 20. Купих си кола от Литва. След една седмица продавачът ми се оплака. Оказа се, че е договор за наем на автомобил, така че трябваше да върна колата. За да се уверя, че няма да се случи отново, купих достъп до платформата Speak Express. Сега нямам проблем да си купя кола и винаги да разбирам всички документи.

 21. Моята мечта беше да отида в Обединеното кралство за работа. Проблемът беше езикът. Реших да променя това. Купих си достъп до платформата. Сега мога да говоря свободно английски.

 22. това не е учене, това е забавно. Просто ви кара да седнете и да усъвършенствате вашия език.

 23. Имах смесени чувства за това. Чувах толкова много за тези чудесни методи. Но моят годеник започна да говори постоянно на немски език и тогава го попитах как и кога го е научил. Той ми каза, че използва Speak Express. Опитах и аз. Сега можем да отидем на почивка на всяко място, което искаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *