1 звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (40 votes, average: 2,68 out of 5)
Loading...

Tesla Saver ECO – Какво представлява? Действие, цена, aukro, мнения

Tesla Saver ECO TOP

Tesla Saver ECO е енергоспестяващо устройство. То намалява сметките за електричество с 50% и удължава живота на електрическите уреди. Устройството е проектирано да филтрира мрежовите смущения и да подобрява свойствата си, за да пести енергия. Нека видим сега какво представлява. Как работи? Каква е цената на устройството? Наистина ли ще ви позволи да пестите електроенергия?

Цените на електроенергията са високи. Много често таксите за електричество сериозно натоварват домашния бюджет. Токът е скъп и няма да е евтин. Понастоящем цената за един киловат час е 0,13205 лв/квт. Как да спестите от сметките за енергия? Как да спестим от електроенергия? Дали Tesla Saver ECO е добър начин да пестите енергия?

Tesla Saver ECO – Какво представлява? Действие

Това е енергоспестяващо устройство. Устройството е придобило популярност в Съединените американски щати и Европа. Устройството е проектирано да нормализира функционирането на електрическата мрежа. То ще намали натоварването му чрез отстраняване на реактивен компонент или реактивна енергия, която не се използва и консумира електроенергия.

То ще намали консумацията на електроенергия от електрическите уреди. Производителят гарантира, че използването на устройството ще намали двойно сметките за електричество. Използването на устройството ще позволи:

  • намаляване на сметките за енергия с 50%;
  • удължаване живота на електрическите уреди,
  • намаляване на потреблението на енергия по легален начин
  • намаляване на вредното електромагнитно излъчване на устройствата.

Tesla Saver ECO – какво е действието му?

Работата на устройството се основава на новаторска и революционна технология за пестене на енергия. Тя е предназначена да намали разходите за потребление на електроенергия в домакинство, апартамента или работно място. Производителят гарантира, че устройството намалява разходите с 50%. То осигурява максимално икономия на енергия и удължава живота на електрическите устройства.

Устройството е проектирано да филтрира мрежовия шум и да спести електроенергията, използвана от всяко устройство, свързано в дома или офиса. Устройството не нарушава работата на измервателния уред и не води до смущения.. Според офертата устройството оптимизира разпределението на енергията и елиминира всякакви смущения.

Tesla Saver ECO – ефекти от приложението

Производителят гарантира, че използването на устройството ще позволи осъществяване на намаляване на сметките за електричество с 50% в зависимост от използваното електрическо оборудване:

  • tesla saver eco mnenia50% – климатик, пералня, настолен компютър, сешоар,
  • 45% – електрическа готварска печка, ютия, микровълнова фурна, нагревател,
  • 40% – хладилник,
  • 35% – малки домакински уреди (тостер),
  • 50% – след като сте използвали тренировки и други електрически уреди.

Производителят представя устройството като просто и безопасно за употреба. Лесно е да го свържете. Както се вижда от офертата, това е напълно легално устройство, което не мами електромера.

>>Прочетете съвети от хора, които са намалили до минимум разходите си за зареждане на гориво

Tesla Saver ECO – цена и Aukro

Продуктът е на разположение на уебсайта на производителя. Ако решите да го закупите, препоръчваме да закупите директно от производителя. Само тогава имате гаранция за оригиналността на продукта. Той не се предлага на уебсайтовете за търг Aukro. Цената за февруари 2018 г. е 77 лева. Това е промоционална цена – с отстъпка от оригиналнта цена от 155 лв.

Tesla Saver ECO – отзиви

Използването на този тип енергоспестяващи устройства е спорно. Има много мнения по него в различни видове форуми. Ето някои от тях:

Станимира, 59: Търся устройство, което ще ми позволи да спестя дълго време от сметките за електроенергия. Това, което човек плаща, за електричество е лудост. Вярвам средно в работата на този тип устройства. За съжаление, това устройство не е ефективно. Това със сигурност не намалява цената на електроенергията. Единственото, което мога да кажа, е, че удължава ѝ.

Антон, 45: Аз ръководя собствен бизнес. Известно ми е, че електричеството е в основата на дейността на компанията. Компютрите консумират много енергия. Следователно плащам ужасно висока цена за електричество. Купих това устройство. Какво мисля? Това устройство намалява само минималните разходи за енергия. Оценявам го, но това не е достатъчно. Не очаквах това.

Tesla Saver ECO – мнение на редакторите

Това устройство ефективно ли е? Четейки тези неутрални мнения, имаме впечатлението, че не работи, тъй както производителят обещава. При повечето потребители устройството не е намалило 50% от сметките за електроенергия, декларирани от производителя.

Това е важен съвет за нас. Поради толкова голям брой неутрални мнения, ние не се ангажираме да препоръчваме използването на устройството. Статията има информационен характер. Надяваме се, че това ще ви помогне да вземете добро решение. Съветваме ви да помислите за покупката. Може би има устройства с по-висока ефективност.

Използвалили сте Tesla Saver ECO? Как оценявате дейстието? Сметките за електричество намалени ли са?

4 мисли за “Tesla Saver ECO – Какво представлява? Действие, цена, aukro, мнения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *